12.02.2008 г., 18:03 ч.

Изменникът не е добре дошъл ... 

  Поезия » Любовна
806 0 1

Плачи сега - така ти се полага,

за твоята изгубена игра.

А беше някога усмивка светла

и някога за мене бе зора.

Плачи сега!

Сълзите ти са мътни,

а нямаш сили да се укротиш,

че се реши с една случайна спътничка,

сърцето си на две да разделиш.

Ти отмъсти на себе си сурово,

удари те най-тежката присъда.

Искаш да се върнеш

и отново да ми носиш мир и светлина.

Искаш да откриеш нова страница

и да ми бъдеш верен без предел...

Но Изменникът веднъж премине ли през граница,

той Никога не е добре дошъл...

© Мел Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Но Изменникът веднъж премине ли през граница,

    той Никога не е добре дошъл...
    .....

    поздрав!
Предложения
: ??:??