Плачи сега - така ти се полага,
за твоята изгубена игра.
А беше някога усмивка светла
и някога за мене бе зора.
Плачи сега!
Сълзите ти са мътни,
а нямаш сили да се укротиш,
че се реши с една случайна спътничка,
сърцето си на две да разделиш.
Ти отмъсти на себе си сурово,
удари те най-тежката присъда.
Искаш да се върнеш
и отново да ми носиш мир и светлина.
Искаш да откриеш нова страница
и да ми бъдеш верен без предел...
Но Изменникът веднъж премине ли през граница,
той Никога не е добре дошъл...
© Мел Стоименова All rights reserved.
той Никога не е добре дошъл...
.....
поздрав!