3.01.2012 г., 18:53 ч.

Изминалият миг 

  Поезия » Друга
456 0 0

Изминалият миг е смърт,

не можеш да го върнеш.

И вчерашният ден е смърт –

не можеш да го върнеш.

 

Изтеклата година е повече от смърт –

във нея има много мигове и много дни.

А истинската смърт е в бъдещето –

направи го безсмъртно!

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??