Измислих те в мечтите си и там ще те зазидам,
за да не може да си идеш никога от мен.
И за да може себе си като успея да създам,
да бъдем заедно в неуморим любовен плен!
Аз приказка ще съм, във теменужено облечена,
а ти пък вечно търсещ мене мъж.
И аз за теб единствена жена наречена –
като зрънца любов, покълнали във черна ръж!
© Мария Георгиева Всички права запазени
Поздрав!