2.08.2008 г., 22:22 ч.

Измисли ме 

  Поезия » Любовна
615 0 3
 

ИЗМИСЛИ МЕ,

обич моя.

Бяла въздишка

лицето ми

чака

очите ти да ме нарисуват

Измисли ме такава -

да съм ти нужна.

Роди ме в сърцето си.

Повярвай

крие в мислите си дъгата

синева,

а дъждовните капки

разсипани

нечии

ненарисувани бели

въздишки са...

Измисли ме.

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??