28.06.2022 г., 9:05 ч.

Измисли някой любовта 

  Поезия » Любовна
357 0 4

    

 Измисли някой любовта

 

За всички пропилени дни,

за празните надежди,

за сънищата без мечти,

за гарите без спирки,

 

за лудостта и любовта,

за болката в сърцето,

за всяка дума под дъжда,

изгубена в морето…

 

За всичко вече ти простих,

но няма път обратно

и чашата докрай изпих,

и счупих я навярно.

 

Измисли някой любовта

и я дари с очарование,

но тя избяга с лекота

с вечерното сияние.

 

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??