27.09.2007 г., 11:33 ч.

Измислица 

  Поезия
1032 0 33
Измислена любов,
такава нетипична,
в съзнанието свое изградих.
Облякох я във модничка поличка,
корделка във косите закачих.
И стана тя красива
чудна кукла,
с очи засмени,
с румени страни,
със мигли дълги
натушени,
с устни сладострастни,
но добри.
Направих я неустоима,
нежно сладка,
омайница за търсещи души.
И тръгна тя, с походка грациозна.
Света да покорява.
Ерос да плени.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??