3.08.2013 г., 21:32 ч.

Измислици 

  Поезия » Любовна
431 0 0

Ей така, просто се случваш...

без заря и звън на камбани..

в моите мисли отключваш 

думи, тъй дълго мълчани...

 

къс луна в слънчева локва,

пеперуди, превзели дъгата,

сирена засмяно подскоква -

яхва чайка, скрита в тревата...      

 

Ей така... просто... без чудо

появи се зад ъгъла прашен...

теб дари ми те лятото лудо

и светът съвсем не е страшен...

 

Р.Д.

                     

© Румяна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??