30.12.2009 г., 1:22 ч.

Измислих ли те 

  Поезия
582 0 12

Ослепях за всичко

За да те виждам

Оглушах за всички

За да те чувам

Онемях за всички 

С теб да си говоря

Оглупях пред всички

С тебе само споря

Намери ме

Загубих се

Погледни ме

Събудих се

Цял живот те търся

А дали те намерих

Или сам те измислих

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??