Измислих си друго небе,
по - синьо и по-романтично.
Създадох си нова планета,
по - мирна и по - обичлива.
И хора по-мъдри създадох,
човечни, щастливи, добри.
Те пеят, съзиждат, творят,
не бият, не мразят, не псуват.
Родих си и друга надежда,
родих си по-светла мечта.
Човекът да бъде безсмъртен,
прегърнал на век любовта.
© Хари Спасов Всички права запазени