29.08.2018 г., 11:50 ч.

"Измислям си че съществувам..." На Lucky 

  Поезия » Друга
392 0 4

През рамката на своята картина

обираш звездопада по полята.

Измисляш си, че съществуваш

и срещаш лавандулова росата.

С паяжинков поглед те наглежда-

Вселената - прозрачни са очите и.

През клепките и се процежда

достатъчния брой на дните ни.

Понеже съвършен е този график

и всяка стъпка има своя смисъл

Латинков е метеоритния ни трафик

защото Бог така го е написал.

© Христина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??