12.12.2012 г., 12:41 ч.

Измислям те 

  Поезия » Любовна
751 0 27

 

 

                                       

                                     Измислям те

 

                                     Измислям те добър, усмихнат,

                                     единствено обичащ мене.

                                     Измислям коледна закуска

                                     в едно уханно, друго време.

 

                                     Измислям синкавия сняг,

                                     коминчетата и камините.

                                     Измислям детски топъл смях

                                     и преспичките, и пъртините.

 

                                     Измислям те, а не е трябвало.

                                     Ти винаги си бил наблизо.

                                     Отварям свойте сетива

                                     и Коледа в дома ни влиза.

 

 

                                                                          12.12.2012 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??