10.09.2011 г., 12:44 ч.

Измъчваш ме. Нека. 

  Поезия » Любовна
941 0 0

Тръгваш внезапно... Няма те.

Само разпилян цигарен дим.
Ще те видя ли?

 

Появяваш се... За кратко пак.

Измъчваш ме. Нека, защото - мой ли си - ще те забравя.

Искам да те видя.

© Беатрис Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??