21.08.2009 г., 21:59 ч.

Изнасилена... 

  Поезия » Източни форми
962 0 16

Изнасилена

в шубраците-спомени

ридае мечта.

 

Една истина

донася й стомната

със жива вода.

 

Незадоволен,

необръснат, нахален

я дебне страхът…

 

Неочакван, смел,

във хралупа от рими

я скрива стихът…

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??