Aug 21, 2009, 9:59 PM

Изнасилена... 

  Poetry » East forms
956 0 16

Изнасилена

в шубраците-спомени

ридае мечта.

 

Една истина

донася й стомната

със жива вода.

 

Незадоволен,

необръснат, нахален

я дебне страхът…

 

Неочакван, смел,

във хралупа от рими

я скрива стихът…

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??