3.07.2007 г., 20:17 ч.

Изневяра 

  Поезия
714 0 0
С мен и друга бил си ти
и хранил си ме с лъжи,
защо го стори ми кажи,
разби на прах мечтите ми.

От тази подла изневяра
буен огън отвътре ме изгаря,
душата ми дълбоко нарани,
сърцето ми на две разби.

Обичах те, сега те мразя,
сърцето си за друг аз пазя
и вярвам, че ще срещна някой ден
момче, което да обича само мен!!!

© Радостина Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??