Очите ти - огледало,
а следа от мен в него няма.
Боли го сърцето ми, разбрало,
че любовта превърната е в рана!
Грехът в очите ти гаси
една любов неизживяна.
За тебе нова радост предстои,
за мен - траурна премяна!
След теб в самотата ще се влюбя!
Винаги ще бъде в моите очи.
Знам, че нея няма да загубя,
знам - тя няма да ми измени!
©
© Красимир Иванов Всички права запазени