13.10.2012 г., 19:42 ч.

Изневяра 

  Поезия » Любовна
1012 0 3

Бавно в мрачните ми мисли нахлуваш ти.

Знам, че не трябва да мисля за теб,

но те пожелах и ти се появи.

 

Затварям очи и протягам ръце към теб

и ти се отзоваваш на страстта.

Защо се появи?

За да размътиш съзнанието и объркаш живота ми?

Или защото аз те пожелах...

Исках те...

Имах нужда от теб...

Исках те...

За да се почувствам все още жива...

 

После събуждам се, теб те няма,

Реалността е пак същата.

Просто ти си бягсво към един по-красив свят.

Такъв, какъвто аз го сътворих,

такъв, към който винаги ще бягам 

и заради когото ще плащам,

защото ти си радостта, но ти си и греха!

© Ивана Янева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??