10.07.2019 г., 18:21 ч.

Изобличение на сегашния "ред"! 

  Поезия » Гражданска
388 0 0

Нещастния народ затриват

шепа "хора" некадърни, алчни.

Села, малки градчета загиват,

Българийо бедна, плачи!

 

За болни, стари, сакати

често надежда няма,

докато други в палати

печелят от низостта голяма.

 

Мутрите са силните днес,

псевдоценности ни те налагат.

Гледат те сал своя интерес

и как да се обогатяват.

 

А за народа никой се не грижи,

той е роб и жертва само.

Като е овца, нека го стрижат,

нека им вярва на вси измами!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??