5.01.2011 г., 18:44 ч.

Изоставен Карнавал 

  Поезия » Друга
653 0 1

Изоставен Карнавал

Крясъци, викове, шум от всички страни,

празнични лампички, страхотни игри!

Кафяви очи, безброй лица,

сълзи и разбити сърца,

въртележки, деца!

И настава мрак,

някой пристъпва със крак,

смъртни - от кръв и плът,

пищят и бягат по своя път!

Иска ти се времето да върнеш,

този празник в кошмар да не превърнеш!

Поддържай дъжда,

това е твоето време!

Но сърцето ти ще отнеме

и живота ти ще е завладял

като този изоставен карнавал...


© Памел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??