Изоставен Карнавал
Крясъци, викове, шум от всички страни,
празнични лампички, страхотни игри!
Кафяви очи, безброй лица,
сълзи и разбити сърца,
въртележки, деца!
И настава мрак,
някой пристъпва със крак,
смъртни - от кръв и плът,
пищят и бягат по своя път!
Иска ти се времето да върнеш,
този празник в кошмар да не превърнеш!
Поддържай дъжда,
това е твоето време!
Но сърцето ти ще отнеме
и живота ти ще е завладял
като този изоставен карнавал...
© Памел All rights reserved.