9.06.2010 г., 23:38 ч.

Изпепелена 

  Поезия » Любовна
1066 0 5

Изгарях те.
Ден след ден убивах всичко твое,
останало да боли във мен.
И не разбирам!
Защо на пепел не ставаш?
За да те разпръсна. Надалеч.
Или просто да те забравя.


Ден след ден ти не умираш,
а гориш, гориш във мен.

И ме изгаряш.

... И на пепел ставам.



22.05.2010

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??