9.02.2016 г., 20:59 ч.

Изпепеляване 

  Поезия » Любовна
219 0 0

Не че ме обичаше, нали?

Не че нямаше живот

                      без мен.

Твоето бе просто

луда страст, която

всичко в нас изпепели.

И в този огън

                     не остана

и една искрица даже,

та когато много заболи,

към любовта ни пътя

                    да покаже.

Не се разкайвам.

А и ти недей.

Не те проклинам,

но и не те обичам.

И затова сега наричам.

Ти името ми не мълви,

                      недей.

И вече без сълзи,

и без тъга върви напред,

и простичко без мен

                                    живей.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??