4.08.2006 г., 11:39 ч.

Изписахте ни вежди 

  Поезия
890 0 7
Рахата ни разбутахте... Разбихте ни.
Без повод, без виновни... Ей - така...
Дойдохте и набързо съкратихте ни.
Платено - пито. Шута във г..а...

Подхвърлихте ни шепа милостиня,
за да замлъкнат нашите усти...
Под слънцето место за всеки има! -
ни казахте, по-малко да боли...

Какво? Да ви целуваме нозете?
Да ви се молим с чело във прахта?
Очите вместо да ни избодете
изписахте ни вежди със това...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??