10.05.2006 г., 22:21 ч.

Изпитание 

  Поезия
781 0 1

Животът ме постави

в поредно изпитание...

Да избирам между

него, който ме обича,

който тагува за мен

и между теб -

този, който иска мен

и други две...

Трябваше да избера

с кого своя път да продължа...

Всички ми казваха

другия да предпочета...

разума също ми

показваше това,

но сърцето искаше теб...

Това сърце, което толкова

само теб чакаше,

сърце, което теб желае...

Избрах теб! И какво?!

Вече всичко е все едно...

Защо ми бяха всичките

тези сълзи...като сега

ми остават само

глупави мечти...

но сърцето теб избира, разбери !

© ДаяНчеТооо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??