8.01.2010 г., 18:11 ч.  

Изпитание - ІІІ 

  Поезия » Любовна
636 1 5

"Пиши: "LATINKA-ZLATNA обича мен..."
                            Чуто на глас


Ти трябва да ме забравиш.
Да освободиш от мен духа си.
Не искаш?
Казваш,
че когато вървя до тебе
кръвта ти
кипи като шампанско,
небето ти
гори от пламъци,
с целувката ми
целият те разсичам!
Във мен откриваш
златното сечение.
Учудваш се без мен
какъв светът ще бъде?
Тогава защо не искаш
до дъното на Седмото небе
да стигнеш?

Любов,
кога ще се научиш
на Любов?

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??