4.10.2011 г., 19:54 ч.

Изпитание - V 

  Поезия » Любовна
632 0 8
"Благодаря ти!"
/от писмо/


Не ти искам
нито меда, нито жилото,
нито благодарностите...
Даже и кафе
не желая да пия с теб, Любов!
Не ли заради тебе ме разпъваха на кръст?
И не ли заради тебе в ръцете ми забиваха пирони?
Аз исках
да влезеш в мен с милувка,
с нежност...
Да ме взривиш.
Клона,  на който седя,  да го разпукнеш.
С плодовете му да ме нахраниш.
И към Небето да полетя.
А ти заплиташе
все кукувичи прежди.

Любов, дали ще се научиш на Любов?!?

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??