Изплаках си мечтите без сълзи,
обидите преглъщах ядно в душата.
Казвах си напред ще се върви,
дори в сърцето да затвориш ми вратата.
Изплаках и обидите, които
с мен вървяха от дете.
Не може на место безмълвно да стоите,
да се крия от мечтите като зад перде.
Поръсвах всичко както казваха с пепел,
по някога се давех със сълзи.
На външен вид изглеждах много весел,
с несподелена болка в моите гърди.
Изплаках всичко, вече нямам сълзи,
дълго търсих ядката на моите мечти.
Търсех, търсех верните си фрази,
сърцето ми с ядката да полети.
В.Й. 07.11.2018г.
© Васил Йотов Всички права запазени