25.05.2011 г., 22:43 ч.

Изплакано 

  Поезия » Любовна
844 1 5

 


Възпях те в песен,
преродих те в стих,
а ти обърна гръб
на любовта ми.
Низвергната си тръгнах аз
по своя път,
по който нямаше цветя,
а тръни.
Не ме обсипваше и Господ
с благослов
и само във съня си
те долюбвах.
Прости ми, че и досега
съм още с теб,
макар и кауза пердута.

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??