Седя сама...
Мястото е хубаво...
Звънях ти, но даваше свободно...
Исках да ти кажа "Ела при мен!"...
Нуждая се от теб...
Ти си въздухът, който дишам...
Ти си слънцето в моя ден...
Любими, искам да ти кажа как се чувствам...
Без теб времето е спряло...
Далеч от очите ти загивам...
Усмивката ти сега не може да стопли душата ми...
Искам отново да се събуждам до теб...
Самотна и нещастна съм...
Ти си смисълът в живота ми...
Винаги...
Навсякаде...
© Татяна Наева Всички права запазени