29.06.2016 г., 7:58 ч.

Изповед 

  Поезия » Любовна
394 1 3

                               Изповед


                     За изповед да коленича,
               да те съзерцавам само.
                      Да шепна трепетно " обичам те "
               да галя ласкавото рамо.


                      Да съм твоя яворова сянка,
                стряха над гнездото ти да бъда.
                       Люлка, пазва, свиленова гранка,
                искаш ли да съм ти присъда.


                        Как желая да те имам,
                  в розов облак да витая.
                        С жадни устни да те взимам,
                 умолявам те- пусни ме в рая!

© Илия Станков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??