4.06.2022 г., 20:32 ч.

Изповед 

  Поезия » Свободен стих
270 0 1

Какво от туй, че остарявам

научих хиляди неща,

разбрах ,какво е зло и суета,

какво е радост и тъга.

След много време помъдрях

и хората край мене опознах,

на лошото отвръщах с доброта

и радвах се на малките неща.

Разбрах,че всеки ден ми е подарък,

и трябва да живея за мига,

денят ми да е пълен с радост,

любов,усмивки,доброта.

Какво от туй,че остарявам,

все някога ще има край

обичах,радвах се, копнях

и щастието си сама избрах.

© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??