Потъваме в прегръдка страстна,
очите ти като звезди блестят,
докосва ме дъхът ти нежно,
ръцете ти с любов шептят!
И нищо друго аз не искам-
доволна съм,че си до мен:
любимото лице притискам,
щастлив е с тебе моят ден!
Ликува ми душата влюбена,
повярвала на твоите слова
и няма да е тя изгубена-
намерихме с тебе любовта!
© Мария Всички права запазени
доволна съм,че си до мен..."
Поздрав за идеята!