Sep 7, 2006, 8:08 PM

Изповед 

  Poetry
917 0 9

 Потъваме в прегръдка  страстна,

очите ти като звезди блестят,

докосва ме дъхът ти нежно,

ръцете ти с любов  шептят!

 

И нищо друго аз не искам-

доволна  съм,че си до мен:

любимото лице притискам,

щастлив е с тебе моят ден!

 

Ликува  ми душата влюбена,

повярвала на твоите слова

и няма да е тя изгубена-

намерихме с тебе любовта!


/ под редакцията на Мойсей /

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??