25.03.2010 г., 14:16 ч.

Изповед към "теб" 

  Поезия » Любовна
686 0 0

Обичам те така, сякаш никой друг не бих обичала,

но ти не разбираш любовта, която изпитвам.

Предизвиквам те за последен път да кажеш "Обичам те!",

но нека поне веднъж бъде "измамно" искрено.

 

За теб това, което имаме, е момент от приказка,

приказка, която има своя край,

а аз се моля той да не настъпи,

защото светлината ще бъде погълната от мрак.

 

Обичам те, Обичам те, Обичам те -

не ще ме заболи устата да го казвам.

А как искам и ти да ме обичаш

така, че и аз да зная, че е вярно.

© Александра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??