31.01.2012 г., 10:08 ч.

Изпратено на SMS 3 

  Поезия » Любовна
742 0 2

Устата ми бе пълна с мили думи,

но нищичко да кажа не успях.

Човърка Дяволът ума ми

и внася смут и гняв, и страх.


И той ли завидя на любовта ни?


изпратено на SMS


 

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??