10.06.2010 г., 15:18 ч.

***изпреварил*** 

  Поезия » Пародии
879 0 10
Преди Луната да прикрие в свян
красивото Ви, още грешно тяло,
аз моля Ви, бъдете тъй добра
и споделете мойто „одеало”.

Преди зад бащиния облак гняв
усмивката Ви топла да се скрие,
тук, на тревата, нека сторим знак
и той страстта ни тайна да попие.

Преди на своя верен годеник
да изречете клетвата съдбовна,
аз нека срещна утрото със вик,
а Вие да премигвате греховно.

Освен чеиз от татко Ви дарен,
съпругът Ви ще има и от мен!

© Лулу Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??