31.01.2008 г., 21:51 ч.

Изстрел 4 

  Поезия » Философска
588 0 1
Изстрел 4

Жив ли си, или умиращ,
на Път ли си, или във яма?
Сляп ли си, или разбиращ,
с малка длан, или с голяма?

Свят ли си, или лавиращ,
за пример, или укоряван?
Хладък ли, или неспиращ,
изкупен, или препродаван?

Як ли си, или насиращ,
с меч ли си, или със сламка?
Затъпял, или подбиращ,
Негов лик или себерекламка?

19. 07. 2007 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??