(Legato)
тази вечер…
е още не случена
не написани мигове
чукат на прага
и звездите са
някак
по-влюбени
а в косите ми
стене
Луната…
и се стича
по покрива нежност
и по вятъра
тръгва
към мен
пеперудена
нощем е болката
щом на тихото
сутрин съм
в плен…
***
(Non legato)
тази вечер…
съм лунна стихия
и по покриви
тичам
насън
звезден прах
се рои под краката ми
пеперудено
тихо е…
вън…
не написани мигове
чакат…
да открия по тях
нежността
и Луната е вече на прага…
а в прозореца
стене
нощта…
© Бехрин Всички права запазени
И аз ти благодаря, че ми се случваш!!!
((( )))