21.05.2008 г., 23:31 ч.

Изтрит е пътят 

  Поезия » Любовна
583 0 1

,,Изтрит е пътят между нас,,

Тара Благова

... От хилядите стъпки

на други

мъже

идващи към мен

и

жени

към теб отиващи...

ИЗТРИТ Е ПЪТЯТ

МЕЖДУ НАС...

Като

следи

по пясък

след буря

пясъчна

в пустиня...

Като

стъпки

в сняг

след виелица

през зима...

Като

след

океански

прилив

върху

плажни

дюни....

Като

изтрити

неволно

сгрешени

думи...

Като

следи

от пръсти

върху чаша

от стъкло...

Като

грешни

мисли

след въпрос:

,,Защо?,,...

Като

сълзи горчиви

след

покаяние...

Като

кървави следи

след

смъртно

наказание...

Като

страшни

мисли

в безумно

безмислие...

ИЗТРИТ Е ПЪТЯТ

МЕЖДУ НАС...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??