28.11.2008 г., 22:54 ч.

Изтръгнато 

  Поезия » Друга
742 0 1

Тишината вече ми е някак сладка,

пропита от гласа ти в мислите ми,

не различавайки шума от мрака,

във въздуха нахлуват истини.

 

Щастието има своята цена,

която сурово плаща невинното сърце,

сълзите превръщат златото в ръжда,

полепваща по студените ръце.

 

Картините бавно избледняват,

но върху старата боя, новата искри,

духовете слаби лесно се предават,

а от разбитите мечти само как боли...

 

Розите с бодлите си наказват,

всеки път невинна плът раздират,

имат ги, за да се предпазват,

но нараняват себе си и даже не разбират.

© Теди Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??