20.10.2010 г., 13:17 ч.

Изваян 

  Поезия » Любовна
713 0 2

Как искам аз да те създам за мене,

По мой модел, единствен и неповторим.

 

 

Както майсторът от мека глина

Извайва съд,  високо оценим.

 

 

Очите сини като синевата,

Лицето светло и добро.

С дъга от чувства ще напълня и душата,

Пороците ще скрия във кутийка от сребро.

 

 

Да те създам единствено за мене.

Да бъдеш целия по моя вкус.

И всяка вечер сгушена до тебе,

Душите да говорят, а телата да не спят.

© Ангелина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • това може и да стане, ама... трябва голямо упорство- за максимален резултат мъжът се моделира доживот
  • Много хубаво!
Предложения
: ??:??