15.01.2008 г., 10:01 ч.

Извинявай! За последно 

  Поезия » Друга
1307 0 6

 

 ПОСВЕТЕНО НА ЕДИНСТВЕНАТА, КОЯТО СЪМ ОБИЧАЛ И ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ОБИЧАМ
НА ТАЗИ, КОЯТО РАЗБИ СЪРЦЕТО МИ И СЕ СМЕЕШЕ, ДОКАТО ПЛАЧЕХ
МОЖЕ ДА НЕ СЪМ СЕ ДЪРЖАЛ ДОБРЕ, НО БЕШЕ В ОТГОВОР НА ТВОЕТО ДЪРЖАНИЕ.
           КАЗВАШЕ, ЧЕ СЪМ ГЛУПАК, ЗАДЕТО ТИ СЕ ВЪРЗАХ,                                       МОЖЕ ДА СИ БИЛА ПРАВА,
НО ТЪРПЯХ ВСИЧКО, ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАХ.

 

 


Извинявай, 
за това, че ти позволих
да си играеш с мен,
да се гавриш с моето сърце
и да се изсмееш във лицето
за доставеното удоволствие.

 

Извинявай,
когато изричах тези думи,
макар и без вина,
поемайки дори и твоята.

 

Извинявай,
че във теб се влюбих
и не усетих лъжите,
с които ме баламосваше.

 

Извинявай,
за последно изричам тук и сега,
търсейки прошка за това
което не трябваше да правя.

 

ИЗВИНЯВАЙ
за нещата изречени от мен
преди 5 месеца, когато разби сърцето ми.
Знам, не бях прав да ги кажа,
но разбери колко бях бесен
и колко ме болеше
търпейки ужасното ти държание
през онези месеци, когато си мислех,
че сме заедно, че и ти ме обичаш.
Колко отвратително и подло
беше от твоя страна да ме лъжеш,
да ми даваш напразни надежди,
че ще сме заедно, когато се върнеш,
а накрая да кажеш край,
само ден след като твърдеше,
че ти липсвам, че ме обичаш.

 

ИЗВИНЯВАЙ,
но тогава полудях, бях ядосан,
не знаех какво говоря и какво да сторя,
сърцето ми се късаше от болка, сълзите не спираха,
а обидите излизаха без да ги мисля.

 

Не знам защо сега, но
ИЗВИНЯВАЙ,
не знам какво повече да кажа,
а и не трябва.
Дано успея за последно
да ти доставя удоволствие
от постигнатата победа.
ИЗВИНЯВАЙ ЗА ПОСЛЕДНО!!!

 

"КАЗВАТ, ЧЕ КОГАТО МЪЖ СЕ ВЛЮБИ, ПРЕВРЪЩА СЕ В ГЛУПАК."

© Валентин Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • красиво,с болка и сълзи в очите,човек не разбира какво е имал докато не го загуби
  • Всеки преживява такива драми по свой начин добре е когато си споделяш чувствата, защото когато споделиш нещо лично макар и с непознат е по добре от колкото да го пазиш в себе си
    Гледай напред с омраза в очите
    не се предавай и не търси само парите
    следвай но не се поддавай изцяло на мечтите
    и знай че любовта НЕ СЪЩЕСТВУВА
  • Това ме разтърси наистина.Толкова болка,събрана на едно място.Поздравявам те за способността ти да изливаш чувстата си с пълна сила.
  • Лична драма!
  • "...И от любов умира всеки ден,
    макар че от любов не се умира!"
    Времето лекува!
  • Браво!Има и други жени, продължи напред и ще намериш тази, която ще си заслужава!Късмет!
Предложения
: ??:??