Красив приятел
Разума в преградите
Анализиращ думата предател
Сила за слабите
Истински почтен
Мерило на красота
Извор на справедлив рефрен
Рисуващ висота
Неповторимата ти сила,
изкристализира
когато в действителност гнила
омраза фактите визира
Любим герой
Откровен човек
Воля-ек.
© Мариета Дечевска Всички права запазени