4 oct 2014, 20:46

Извор на справедливост 

  Poesía
429 0 0

Красив приятел

Разума в преградите

Анализиращ думата предател

Сила за слабите

Истински почтен

Мерило на красота

Извор на справедлив рефрен

Рисуващ висота

Неповторимата ти сила,

изкристализира

когато в действителност гнила

омраза фактите визира

Любим герой

Откровен човек

Воля-ек.

© Мариета Дечевска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??