Oct 4, 2014, 8:46 PM

Извор на справедливост 

  Poetry
413 0 0

Красив приятел

Разума в преградите

Анализиращ думата предател

Сила за слабите

Истински почтен

Мерило на красота

Извор на справедлив рефрен

Рисуващ висота

Неповторимата ти сила,

изкристализира

когато в действителност гнила

омраза фактите визира

Любим герой

Откровен човек

Воля-ек.

© Мариета Дечевска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??