26.05.2020 г., 22:10 ч.  

Извън 

  Поезия » Философска
659 5 6

Изобщо не живея в приказка,
но се научих приказно да скитам,
без пътища, без знаци, без пътеки,
където даже птици не прелитат.
Където обитават Боговете
и всяка крачка е сред нищото,
над пропасти, наравно с ветровете,
там просто скачаш и политаш...
Но не към бездните човешки,
а към небесните простори -
надскочил страхове и грешки...
Как лесно с Господ се говори!

© любимка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??