8.06.2019 г., 22:36 ч.

Извън времето 

  Поезия » Авторска песен
533 0 0

Преследваме всички звезди. Осветяваме небето. О, ние сме толкова случайни. Ти и аз. Няма да се откажа да бъда на твоя страна, без значение какво може да се случи. Ние сме извън времето. Ти и аз. Във всичката тази лудост няма да те разочаровам. Силна съм сега. Чувствата ми казват, че винаги ще бъдеш част от мен. Извън времето. Хората правят планове, говорят за втори шанс, но може да се запитаме: Кой сме ние? Продължавайки живота си се наслаждаваме на светлината, но ние сме извън времето. Свободен си да си отидеш, о, о. Във всичката тази лудост няма да те разочаровам. Силна съм сега. Чувствата ми казват, че винаги ще бъдеш част от мен. Извън времето. Това трябва да е фалшиво, защото знаеш, че не можем да кажем как се чувстваме така както е. Милион звезди през нощта и деня. И аз вярвам в магия, която мога да видя само когато си до мен, това е симетрия, трябва да бъде. Ние сме извън времето, пиша заклинание, което не може да бъде нарушено, път, който няма да свърши, земя, която няма да свърши. Това съобщение, което изпращам тук. И когато заспиш, просто затвори очи, мислите ми за всички мои цели. До края на света. О, в цялата тази лудост няма да те разочаровам. Няма да те разочаровам. Сега съм много по-силна. О, чувствата ми ми казват, че винаги ще бъдеш част от мен. Извън времето. Извън времето. 

© Taylor MacCall Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??