7.05.2011 г., 21:48 ч.

Жабка 

  Поезия » За деца
850 0 4

                          Жабка

     Тръгнала е малка жабка

     на разходка с малка лодка.

     Тъкмо щъркел я видя

     и веднага той запя:

     - Ще си хвана малка жабка!

     Жабка вкусничка и сладка.

     Жабчето го чу тогава

     и далече то отплава.

© Елина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??