7 мая 2011 г., 21:48

Жабка 

  Поэзия » Для детей
858 0 4

                          Жабка

     Тръгнала е малка жабка

     на разходка с малка лодка.

     Тъкмо щъркел я видя

     и веднага той запя:

     - Ще си хвана малка жабка!

     Жабка вкусничка и сладка.

     Жабчето го чу тогава

     и далече то отплава.

© Елина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??